Misschien ben je net als wij en reis je graag op de bonnefooi naar Zweden. Die vrijheid heeft zeker grote voordelen. Toch kom ik er de laatste jaren achter dat het ook veel rust kan geven om van tevoren te boeken. Je kunt dan kiezen voor losse overtochten, vluchten of overnachtingen, maar helemaal makkelijk is het als je een van de complete reizen naar Zweden boekt, waarbij alles eigenlijk al voor je is geregeld.   

Daarom ben ik de laatste jaren steeds beter gaan opletten welke reisorganisaties mooie reizen naar Zweden aanbieden. Complete reizen naar Zweden zijn er in alle soorten en maten, van autorondreizen en speciale gezinsreizen tot spannende trektochten en speciale midzomerreizen. Ook zijn er reizen die Zweden combineren met Noorwegen of Denemarken.  Wintersport is ook zo’n reis die mensen vaak als complete reis boeken. De laatste reis die ik zelf boekte, was een wintersportreis naar Zweden, inclusief overtocht en een vakantiewoning met sauna. Dat was geweldig!!

Wat voor reis naar Zweden zoek jij? 

GEZINSREIZEN

Ga je met het hele gezin naar Zweden? Hier vind je de leukste gezinsreizen naar Zweden.

AUTORONDREIZEN

Met de auto door Zweden reizen en onderweg overnachten op de mooiste plekjes – met deze autorondreizen door Zweden heb je het in één keer geregeld.

FLY & DRIVE

Wil je naar Zweeds Lapland maar niet het hele stuk rijden? Dan is een Fly & Drive een mooie oplossing. Hier vind je het aanbod.

CAMPERREIZEN

Lekker met de camper door Zweden toeren en helemaal je eigen plan trekken – hier regel je het.

NATUURREIZEN

Hou je van avontuur en wil je wel eens op sneeuwschoenen, met husky’s of met een vlot de Zweedse natuur in trekken? Kijk dan hier.

WINTERSPORT

Wij waren wildenthousiast over onze wintersportvakantie in Zweden. Bekijk hier het aanbod en probeer het ook eens.

BUS- EN GROEPSREIZEN

Liever een groepsreis naar Zweden onder begeleiding van een deskundige gids? Ook dat kan.

CRUISES

Er zijn ook cruises die bijvoorbeeld Stockholm of Gotland aandoen. Een bijzondere manier om Zweden te leren kennen!

RONDREIZEN SCANDINAVIË

Wil je behalve Zweden ook delen van Noorwegen, Finland en/of Denemarken zien? Deze reizen combineren meerdere landen met elkaar en geven je een echte Scandinavië-ervaring.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.