Groepsreizen naar Zweden

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Wil je graag op vakantie naar Zweden, maar kun je wel wat gezellige reisgenoten gebruiken? Dan zijn deze groepsreizen naar Zweden een mooie oplossing. Groepsreizen naar Zweden zijn er in de zomer, maar ook in de winter. Vaak zijn ze ook bedoeld voor een specifieke leeftijdsgroep – sommige groepsreizen al vanaf 15 jaar! 

Singlesreis naar Stockholm

5-daagse stedentrip voor mensen die alleen reizen per vliegtuig van Kras Reizen inclusief Nederlandse reisleiding & verrassend programma

Groepsreizen naar Zweden in de zomer

8-daagse kanovakantie + Stockholm

Tijdens deze 8-daagse groepsreis breng je de eerste vijf dagen door op het water in Midden-Zweden. Je overnacht in de natuur en maakt onderweg kampvuurtjes om op te koken. Als afsluiting verblijf je nog één nacht in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Bekijk deze groepsreis Zweden bij Simi Reizen

Groepsreis Zweden 18-22 jaar

Deze groepsreis voor deelnemers van 18-22 jaar zit vol met activiteiten: een paardrij-staprit, quadrijden, een elandsafari, wandeltochten, een sauna-/jacuzzi-avond, buksschieten en een kanotocht. 

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Groepsreizen naar Zweden in de winter

Winteravontuur Zweeds Lapland

Winter in Zweeds Lapland is altijd al speciaal, maar helemaal als je overnacht in een Sami-kamp. Tijdens deze groepsreiz maak je een sneeuwscootertocht, een sledehondentocht en sneeuwschoenwandelingen. Ook vaar je mee op een ijsbreker en ga je ijsvissen. Om op te warmen zijn er de sauna en jacuzzi.

Bekijk dit avontuur bij Simi Reizen

Oud en nieuw in Zweeds Lapland

Dit wordt een jaarwisseling  om nooit te vergeten: je maakt in Zweeds Lapland sneeuwscootertochten, een sneeuwschoenwandeling, een huskysledetocht, gaat ijsvissen, geniet van de sauna en jacuzzi en natuurlijk is er een feestelijk oudjaarsavonddiner.

Boek bijtijds!