Wil je graag op vakantie naar Zweden, maar kun je wel wat gezellige reisgenoten gebruiken? Wil je liever niet zelf autorijden? Of wil je graag op pad met een reisleiding die je alles kan vertellen over wat jullie onderweg allemaal te zien krijgen? Gelukkig worden er ook mooie bus- en groepsreizen naar Zweden aangeboden.

Busreizen naar Zweden

Hart van Zweden (8 dagen)

Deze 8-daagse busreis van OAD naar het hart van Zweden, omvat een bezoek aan Stockholm, een boottocht over het Vättern-meer en een bezoek aan nationaal park Tiveden.

Actieve groepsreizen naar Zweden in de zomer

Lekker actief op vakantie in Zweden en nieuwe vrienden maken? Dat kan met deze actieve groepsreizen naar Zweden.

15-daagse fietsvakantie Smäland (families, vanaf 7 jaar)

Tijdens deze groepsvakantie voor ouders met kinderen fiets je van camping naar camping. De reisbegeleiding zorgt voor de boodschappen, het bagagevervoer en de opbouw van de gele Cycletours-luifel met tafels en banken. Eén reisbegeleider rijdt met de bezemwagen de route en verzorgt de lunch onderweg. Bij aankomst op de camping staan koffie, thee en limonade voor jullie klaar. Op rustdagen ga je je eigen weg of kun je deelnemen aan een van de geplande activiteiten. De meeste campings liggen aan een meer.

Groepsreizen naar Zweden in de winter

Oud en nieuw in Zweeds Lapland

Dit wordt een jaarwisseling  om nooit te vergeten: je maakt in Zweeds Lapland sneeuwscootertochten, een sneeuwschoenwandeling, een huskysledetocht, gaat ijsvissen, geniet van de sauna en jacuzzi en natuurlijk is er een feestelijk oudjaarsavonddiner.

Boek bijtijds!

Snowy Lapland Adventure (5 of 7 dagen)

Deze reis van Travel Around brengt je naar Zweeds Lapland. Daar ga je op huskysafari door de sneeuw, rij je met een sneeuwscooter over de Zweedse meren en verken je het winterse landschap op sneeuwschoenen. Nog meer activiteiten, zoals ijsvissen, fatbiken, een bezoek aan een rendierenfarm en ontspannen in de sauna, kun je ter plaatse bijboeken.Met een beetje geluk spot je ook nog het noorderlicht. Je verblijf op vakantiepark Jockfall aan de wilde rivier de Kalix.

Singlesreizen

Singlesreis naar Stockholm

5-daagse stedentrip voor mensen die alleen reizen per vliegtuig van Kras Reizen, inclusief Nederlandse reisleiding & verrassend programma

12-daagse single groepsrondreis Zweedse Zomernachten

Deze reis van de ANWB is inclusief rechtstreekse vlucht met KLM inclusief ruimbagage naar de bruisende hoofdstad Stockholm. Vanaf daar maak je een actieve reis door de Zweedse natuur en cultuur. Je bezoekt Karlstad, Göteborg en Kalmar, de plek waar Dalapaardjes worden gemaakt en een glasblazerij. Ook ga je fietsen, wandelen en kajakken.

Groepskampeerreizen

Kamperen met je eigen kampeermiddel, volop gelegenheid om je eigen gang te gaan en toch – als jij dat wilt – de gezelligheid van een groep en de begeleiding van een reisleider. Dat zijn de groepskampeerreizen van de ANWB en de ACSI in het kort.

23-daagse groepsfietskampeerrondreis Rügen en Bornholm

Tijdens deze reis van de ANWB combineer je uitgezette fietsroutes met busexcursies. Van het Duitse eiland Rügen ga je naar het Deense eiland Bornholm. Daarna verblijf je nog aan de Kattegatleden in Zuid-Zweden. Tenslotte bezoek je nog de Deense hoofdstad Kopenhagen. 

25-daagse groepscampingrondreis Zweden en Noorwegen

De route van deze rondreis van de ANWB gaat van Denemarken naar de Zweedse meren en bossen en de Noorse hoogvlaktes, gletsjers en fjordenkust.

Fietsreis Zweden – ACSI, 25 dagen

Tijdens deze groepskampeerreis van de ACSI heb je alle tijd om te fietsen door vissersdorpjes aan de Zweedse kust en langs het Götakanaal. Je fietst de Kattegatroute, de Klaralvdalenfietsroute en brengt ook nog een bezoek aan Stockholm.

30-daagse groepskampeerrondreis Noorse fjorden

Deze groepsreis van de ANWB gaat maar een heel klein stukje door Zweden, maar ik wilde hem toch even noemen. Je ziet vooral veel van Noorwegen en ook nog iets van Denemarken.

Groepskampeerreis Lapland & Lofoten (35 dagen)

Tijdens deze groepskampeerreis naar Noorwegen en Zweden ga je rendieren spotten, de Lofoten bewonderen en varen door fjorden. Je maakt kennis met de Sami-cultuur en de Scandinavische natuur onder en boven de poolcirkel. Maar er is ook tijd voor de steden Oslo en Bergen.

Alles over deze prachtige groepskampeerreis lees je hier op de website van ACSI.

35-daagse groepskampeerreis Rondje Oostzee

Een prachtige ronde door Denemaken, Zweden, Finland en de Baltische Staten. Ook deze kampeergroepsreis kun je boeken bij de ANWB.

Noordkaap & Lofoten – ACSI, 46 dagen

Deze groepskampeerreis van de ACSI heeft echt een fantastische route voor je in petto! Eerst reis je via Zweden en een stukje Finland helemaal naar het noorden, tot je bij de Noordkaap in Noorwegen bent. Op de terugweg neem je de tijd om Noorwegen echt goed te leren kennen, met onder andere de Lofoten en het Noorse fjordenlandschap.

61-daagse groepskampeerrondreis Grand tour Scandinavië

Deze langste kampeerreis van de ANWB brengt je helemaal naar de uitgestrekte natuur van het Hoge Noorden. Je rijdt vanuit Denemarken naar het groene Zuid-Zweden. Na een bezoek aan Stockholm steek je over naar de Finse stad Turku. Na een rit door het Finse merengebied kun je op bezoek bij de kerstman in Rovaniemi en steek je de poolcirkel over. Na een bezoek aan de Noordkaap rij je langs de Noorse kust weer zuidwaarts. Je ziet onderweg de Vesterålen, de Lofoten, het Noorse fjordengebied en de steden Lillehammer en Oslo. In Göteborg stap je op de boot naar Kiel in Duitsland voor de laatste rit naar huis.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.