Bus- en groepsreizen naar Zweden

Wil je graag op vakantie naar Zweden, maar kun je wel wat gezellige reisgenoten gebruiken? Wil je liever niet zelf autorijden? Of wil je graag op pad met een reisleiding die je alles kan vertellen over wat jullie onderweg allemaal te zien krijgen? Gelukkig worden er ook mooie bus- en groepsreizen naar Zweden aangeboden, bijvoorbeeld door Oad. Wat denk je van:

SRC biedt culturele groepsreizen onder begeleiding van een deskundige reisleider aan, ook in Scandinavië. Wat denk je van de vliegreis 10 dagen boven de poolcirkel in Finland, Zweden en Noorwegen?

Bij Kras vind je deze Busreis Noordkaap & Noorderlicht van 15 dagen met o.a. de Noordkaap, Saltfjellet National Park en Tromsø.

Actieve groepsreizen naar Zweden in de zomer

8-daagse kanovakantie + Stockholm

Tijdens deze 8-daagse groepsreis breng je de eerste vijf dagen door op het water in Midden-Zweden. Je overnacht in de natuur en maakt onderweg kampvuurtjes om op te koken. Als afsluiting verblijf je nog één nacht in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Bekijk deze groepsreis Zweden bij Simi Reizen

Groepsreis Zweden 18-22 jaar

Deze groepsreis voor deelnemers van 18-22 jaar zit vol met activiteiten: een paardrij-staprit, quadrijden, een elandsafari, wandeltochten, een sauna-/jacuzzi-avond, buksschieten en een kanotocht. 

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Groepsreizen naar Zweden in de winter

Je kunt ook met een culturele groepsreis van SRC naar Zweden in de winter. Kijk maar eens naar deze reis van 6 dagen in winters Lapland: Tromso, Narvik en Kiruna.

Winteravontuur Zweeds Lapland

Winter in Zweeds Lapland is altijd al speciaal, maar helemaal als je overnacht in een Sami-kamp. Tijdens deze groepsreis maak je een sneeuwscootertocht, een sledehondentocht en sneeuwschoenwandelingen. Ook vaar je mee op een ijsbreker en ga je ijsvissen. Om op te warmen zijn er de sauna en jacuzzi.

Bekijk dit avontuur bij Simi Reizen

Oud en nieuw in Zweeds Lapland

Dit wordt een jaarwisseling  om nooit te vergeten: je maakt in Zweeds Lapland sneeuwscootertochten, een sneeuwschoenwandeling, een huskysledetocht, gaat ijsvissen, geniet van de sauna en jacuzzi en natuurlijk is er een feestelijk oudjaarsavonddiner.

Boek bijtijds!

Singlesreis naar Stockholm

5-daagse stedentrip voor mensen die alleen reizen per vliegtuig van Kras Reizen, inclusief Nederlandse reisleiding & verrassend programma