Groepsreizen naar Zweden

Wil je graag op vakantie naar Zweden, maar kun je wel wat gezellige reisgenoten gebruiken? Wil je liever niet zelf autorijden? Of wil je graag op pad met een reisleiding die je alles kan vertellen over wat jullie onderweg allemaal te zien krijgen? Gelukkig worden er ook mooie bus- en groepsreizen naar Zweden aangeboden. Wat denk je van:

SRC biedt culturele groepsreizen onder begeleiding van een deskundige reisleider aan, ook in Scandinavië. Wat denk je van de vliegreis 10 dagen boven de poolcirkel in Finland, Zweden en Noorwegen?

Bij TUI vind je deze Busreis Noordkaap & Noorderlicht van 15 dagen met o.a. de Noordkaap, Trondheim, Lillehammer en Tromsø.

Actieve groepsreizen naar Zweden in de zomer

Lekker actief op vakantie in Zweden en nieuwe vrienden maken? Dat kan met deze actieve groepsreizen naar Zweden.

7-daagse familiereis in de bossen van Zuid-Zweden

Midden tussen de bossen en weilanden van het Smålandse hoogland in Zuid-Zweden staat een houten hoeve uit de 19e eeuw die is omgebouwd tot een knus vakantiehuis. Hier kun je samen met andere gezinnen een afwisselende en avontuurlijke week beleven. Je gaat onder andere mountainbiken en maakt een tweedaagse kanotocht.

8-daagse kanovakantie + Stockholm

Tijdens deze 8-daagse groepsreis breng je de eerste vijf dagen door op het water in Midden-Zweden. Je overnacht in de natuur en maakt onderweg kampvuurtjes om op te koken. Als afsluiting verblijf je nog één nacht in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Bekijk deze groepsreis Zweden bij Simi Reizen

15-daagse fietsvakantie Smäland (families, vanaf 7 jaar)

Tijdens deze groepsvakantie voor ouders met kinderen fiets je van camping naar camping. De reisbegeleiding zorgt voor de boodschappen, het bagagevervoer en de opbouw van de gele Cycletours-luifel met tafels en banken. Eén reisbegeleider rijdt met de bezemwagen de route en verzorgt de lunch onderweg. Bij aankomst op de camping staan koffie, thee en limonade voor jullie klaar. Op rustdagen ga je je eigen weg of kun je deelnemen aan een van de geplande activiteiten. De meeste campings liggen aan een meer.

Groepsreis Zweden 18-22 jaar

Deze groepsreis voor deelnemers van 18-22 jaar zit vol met activiteiten: een paardrij-staprit, quadrijden, een elandsafari, wandeltochten, een sauna-/jacuzzi-avond, buksschieten en een kanotocht. 

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Groepsreizen naar Zweden in de winter

Winteravontuur Zweeds Lapland

Winter in Zweeds Lapland is altijd al speciaal, maar helemaal als je overnacht in een Sami-kamp. Tijdens deze groepsreis maak je een sneeuwscootertocht, een sledehondentocht en sneeuwschoenwandelingen. Ook vaar je mee op een ijsbreker en ga je ijsvissen. Om op te warmen zijn er de sauna en jacuzzi.

Bekijk dit avontuur bij Simi Reizen

Oud en nieuw in Zweeds Lapland

Dit wordt een jaarwisseling  om nooit te vergeten: je maakt in Zweeds Lapland sneeuwscootertochten, een sneeuwschoenwandeling, een huskysledetocht, gaat ijsvissen, geniet van de sauna en jacuzzi en natuurlijk is er een feestelijk oudjaarsavonddiner.

Boek bijtijds!

Singlesreis naar Stockholm

5-daagse stedentrip voor mensen die alleen reizen per vliegtuig van Kras Reizen, inclusief Nederlandse reisleiding & verrassend programma

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.