Ben je op zoek naar een hotel in Zweden? Ik vind Trivago een handige zoekmachine om hotels te zoeken op locatie, prijs of een andere wens die jij hebt voor je hotelovernachting in Zweden.

Iets wat ik graag eens zou willen uitproberen, zijn de betaalbare moderne designhotels van Citybox Hotels die je op verschillende plekken in Scandinavië vindt. Hier vind je alle Citybox Hotels in Zweden.

Hondvriendelijke hotels in Zweden

Er zijn in Zweden 1200 hotels waar je hond meer dan welkom is. Op de site ‘hundvänliga hotell över hela Sverige‘ vind je een overzicht per provincie. Deze accommodaties hebben allemaal net die extra aandacht voor je hond. Sommige hotels hebben wandelroutes uitgezet voor hond en baas. Anderen hebben speciale drinkbakken in de kamers, hondenhoekjes en hondenvoer beschikbaar. Hotel Statt Hässleholm heeft zelfs een ‘kluifmenu’ voor honden, zodat jouw hond ook lekker meegeniet als jij in het restaurant eet. Er zijn ook een aantal luxe accommodaties bij: in meer dan 15 Zweedse hotelkastelen verspreid over heel Zweden zijn honden zeer geziene gasten. Op de website van Visit Sweden vind je meer informatie over de do’s en dont’s en de regels voor het meenemen van je hond(en) op vakantie naar Zweden. Want net als mensen moeten honden hun paspoort laten zien bij binnenkomst in Zweden. 

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.