Er worden veel prachtige autorondreizen in Zweden aangeboden, waarbij je in één keer alles geregeld hebt. Je verblijft in van die leuke Zweedse vakantiehuisjes, of in kleinschalige hotels of B&B’s. Vaak kun je ook de overtocht erbij boeken of zit die er standaard al bij. Dat bespaart je een hoop gepuzzel over de beste route naar Zweden en plekken om te overnachten.

Ontdek Zweden (8 dagen)

Tijdens deze rondreis Zweden van TUI ontdek je in één week heel veel hoogtepunten in Zweden ontdekken. Vanuit Malmö rij je een prachtige route in een rondje naar het Zweedse Olofström. Je verblijft ook 2 nachten in Solna voor een bezoek aan Stockholm.

Puur en ongerept Zweden (8 dagen)

Deze rondreis langs hotels van De Jong Intra gaat nu eens niet naar de allerbekendste plekjes in Zweden, maar naar pareltjes in Midden-Zweden die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt. Hoogtepunt is de Höga kusten, met achter de kustlijn een wat ruiger landschap dan zuidelijker in Zweden. Ook kom je in Uppsala, Sundsvall, Östersund, Idre, Falun en Stockholm.

Het zuiden van Zweden (8 dagen)

Fietsen door Malmö, een bezoek aan het ‘Zweedse Stonehenge’, Helsingborg, een glasfabriek in Växjö, een boottocht door de archipel… Dat zijn nog maar enkele ervaringen die je tijdens deze hotelrondreis van De Jong Intra door het zuiden van Zweden.

Rondreis Stockholm en Dalarna (9 dagen)

TUI heeft ook deze 9-daagse autorondreis met een route van Malmö via Stockholm naar Falun en Mora en terug via Karlstad en Vänersborg.

Ontdek Zweden (10 dagen)

Deze hotelrondreis van De Jong Intra neemt je mee naar historische kastelen, beroemde musea, de scherenkust en de glasblaaskunst van Glasriket. Je bezoekt Karlstad, Stockholm, Kalmar, Öland, Växjö, Jönköping en ontdekt het mooie Skåne.

Alle ruimte voor Zweden (11 dagen)

Tijdens deze reis van de ANWB bezoek je Stockholm, nationaal park Tiveden en Dalarna. Je hebt alle tijd om onderweg strandjes en vissersdorpjes te bekijken en Zweedse gehaktballetjes en kaneelbroodjes te proeven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze reis bij de ANWB.

Highlights van Zweden (11 dagen)

Deze hotelrondreis Zweden van House of Europe brengt je naar alle hoogtepunten in het zuiden van Zweden: van steden als Malmö, Göteborg en Stockholm en dorpjes als Trosa en Kivik tot spectaculaire kust en groene natuur.

Stockholm, Kalmar en het Vätternmeer (11 dagen)

Tijdens deze rondreis langs hotels in Zweden van De Jong Intra bezoek je leuke steden zoals Linköping, Kalmar en Stockholm. Maar je komt ook in het ‘Glasrijk’, op het eiland Öland en aan het enorme Vätternmeer. Tip: deze reis is ook te combineren met de 8-daagse reis Puur & ongerept Zweden. Samen vormen deze reizen een prachtige langere rondreis.

Het beste van Zweden (13 dagen)

Met deze reis van TUI ontdek je in korte tijd heel veel van Zweden. Je reist van Kopenhagen naar Malmö en dan via de mooie Zweedse natuur naar steden als Trollhättan, Karlstad, en Stockholm.

Het Zweedse buitenleven (13 of 14 dagen)

Je vertrekt met de boot uit Kiel en vaart zo de Oslofjord binnen. Daar kun je nog even Oslo in voordat je naar Idre Fjäll in Zweden rijdt. Kijk wel goed uit onderweg, want je kunt in dit Sami-gebied rendieren tegenkomen. Na een paar dagen rij je naar vakantiepark Orsa Grönklitt bij het bekende Siljanmeer. Je laatste verblijfplaats is Säfsen bij Frederiksberg. Bekijk de reis Het Zweedse buitenleven bij de ANWB.

Een symfonie van groen en blauw (14 dagen)

Deze rondreis door Zuid-Zweden van ANWB brengt je naar zeven bijzondere plaatsen, variërend van prachtige natuur tot middeleeuwse stadscentra. Bezoek het glasmuseum en de kopermijnen en vergeet niet bij Pippi Langkous langs te gaan! Je overnacht in hotels op basis van logies en ontbijt, bezoekt onder andere de steden Helsingborg, Stockholm en Malmö en de retourovertocht Puttgarden – Rødby is inbegrepen.

Het mooiste van Zweden (14 dagen)

Deze hotelrondreis van De Jong Intra brengt je naar de kopermijn in Falun, de Zweedse cultuur rondom het SIljanmeer en de twee grootste meren van Zweden: Vänern en Vättern. Je sluit je rondreis af met twee dagen in Stockholm.

Parels van Zweden (15 dagen)

Deze zeer complete rondreis door het zuiden van Zweden verblijf je onder andere 3 nachten op het eiland Gotland. Daarnaast kun je het kleinere eiland Öland bezoeken, met de nabijgelegen stad Kalmar. Daarnaast kom je in Karlstad, Karlskrona en Stockholm en geniet je van het vriendelijke Skåne.

Let op: kijk ook even bij de rondreizen door Scandinavië waarmee je ook Denemarken en/of Noorwegen aandoet.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.