Fly & Drive-reizen Zweden

Als je Noord-Zweden wilt beleven, kan een fly & drive naar Zweden een goede keuze zijn. De meeste fly & drive-reizen naar Zweden combineren dit land met andere landen in Noord-Europa, zoals Noorwegen en Finland.

Van Noordkaap tot Sami (15 dagen)

Zweeds Lapland, Noord-Noorwegen en Fins Lapland in één reis! Verken met een huurauto het rivierenlandschap van het Zweedse Överkalix en het berglandschap van Björkliden. Dan is het tijd voor de eilandengroepen de Vesterålen en de Lofoten. Natuurlijk bezoek je ook de steden Tromsø en Alta voordat je aankomt bij de Noordkaap. Via Rovaniemi (waar de kerstman woont) en Gammelstad in Luleå (het best bewaarde kerkdorp ter wereld) rij je weer terug naar Skellefteå voor de terugvlucht. Bekijk de reis Van Noordkaap tot Sami bij Pharos Reizen.

Parels rond de poolcirkel (15 dagen)

Twee weken bieden je genoeg tijd om zowel Zweeds Lapland (Jokkmokk, Kiruna en nationaal park Abisko) als de Noorse eilandengroepen de Vesterålen en de Lofoten te bezoeken. De natuur rond de poolcirkel in Zweden en Noorwegen is uniek en vormt het leefgebied van de Sami. Je vliegt naar Skellefteå en verblijft in hotels. Bekijk de reis Parels rond de Poolcirkel bij Pharos Reizen.

Hiking the Arctic (15 dagen)

Na een comfortabele vlucht heb je alle tijd om te gaan wandelen in nationale parken in het noorden van Zweden, Noorwegen en Finland. Bekijk Hiking the Arctic Fly & Drive bij Voigt Travel.

Dwars door Lapland en fjorden (15 dagen)

Laat je verbazen door het unieke landschap van Zweeds Björkliden, de Noorse Vesterålen en het Finse Luosto. Onderweg ga je onder andere op bezoek bij de kerstman en op walvissafari in Andenes. Bekijk Dwars door Lapland en fjorden Fly & Drive bij Voigt Travel

Scandinavië compleet (15 dagen)

Een rechtstreekse vlucht van Rotterdam naar Skellefteå brengt Zweeds Lapland heel dichtbij. Met de huurauto die voor je klaarstaat rij je naar Sami-plaats Arvidsjaur en verder naar mijnstad Kiruna. Dan is het tijd voor Noorwegen met onder andere de Lofoten, Tromsø, Alta en de Noordkaap. Via het Inari-meer en de Tornio-rivier reis je weer terug naar Skellefteå. Bekijk Scandinavië Compleet Fly & Drive bij Voigt Travel.

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je die stellen via dit formulier.