Fly & Drive-reizen Zweden

Als je Noord-Zweden wilt beleven, kan een fly & drive naar Zweden een goede keuze zijn. De meeste fly & drive-reizen naar Zweden combineren dit land met andere landen in Noord-Europa, zoals Noorwegen en Finland.

Hiking the Arctic (15 dagen)

Na een comfortabele vlucht heb je alle tijd om te gaan wandelen in nationale parken in het noorden van Zweden, Noorwegen en Finland. Bekijk Hiking the Arctic Fly & Drive bij Voigt Travel.

Dwars door Lapland en fjorden (15 dagen)

Laat je verbazen door het unieke landschap van Zweeds Björkliden, de Noorse Vesterålen en het Finse Luosto. Onderweg ga je onder andere op bezoek bij de kerstman en op walvissafari in Andenes. Bekijk Dwars door Lapland en fjorden Fly & Drive bij Voigt Travel

Scandinavië compleet (15 dagen)

Een rechtstreekse vlucht van Rotterdam naar Skellefteå brengt Zweeds Lapland heel dichtbij. Met de huurauto die voor je klaarstaat rij je naar Sami-plaats Arvidsjaur en verder naar mijnstad Kiruna. Dan is het tijd voor Noorwegen met onder andere de Lofoten, Tromsø, Alta en de Noordkaap. Via het Inari-meer en de Tornio-rivier reis je weer terug naar Skellefteå. Bekijk Scandinavië Compleet Fly & Drive bij Voigt Travel.

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je die stellen via dit formulier.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.