Vooral als je Noord-Zweden wilt beleven, kan een fly & drive naar Zweden een goede keuze zijn. De meeste fly & drive-reizen naar Zweden combineren dit land met andere landen in Noord-Europa, zoals Noorwegen en Finland.

Het hart van Zweden (8 dagen)

Combineer een bezoek aan de Zweedse hoofdstad Stockholm met een rondreis via Dalarna (waar je onder andere kunt zien hoe de beroemde houten paardjes worden gemaakt) naar Skinnskatteberg (een goede plek om wild te spotten) en een verblijf in het gezellige kustplaatsje Trosa – een mooie uitvalsbasis voor een boottocht tussen de vele eilanden voor de kust. Je verblijft in authentieke hotels met een goede keuken en wellness-voorzieningen.

Bekijk de details van deze vakantie hier op de website van Nordic.

Hiking the Arctic (15 dagen)

Na een comfortabele vlucht heb je alle tijd om te gaan wandelen in nationale parken in het noorden van Zweden, Noorwegen en Finland. Bekijk Hiking the Arctic Fly & Drive bij Voigt Travel.

Dwars door Lapland en fjorden (15 dagen)

Laat je verbazen door het unieke landschap van Zweeds Björkliden, de Noorse Vesterålen en het Finse Luosto. Onderweg ga je onder andere op bezoek bij de kerstman en op walvissafari in Andenes. Bekijk Dwars door Lapland en fjorden Fly & Drive bij Voigt Travel

Scandinavië compleet (15 dagen)

Een rechtstreekse vlucht van Rotterdam naar Skellefteå brengt Zweeds Lapland heel dichtbij. Met de huurauto die voor je klaarstaat rij je naar Sami-plaats Arvidsjaur en verder naar mijnstad Kiruna. Dan is het tijd voor Noorwegen met onder andere de Lofoten, Tromsø, Alta en de Noordkaap. Via het Inari-meer en de Tornio-rivier reis je weer terug naar Skellefteå. Bekijk Scandinavië Compleet Fly & Drive bij Voigt Travel.

Best of Sweden (10 dagen)

Tenzing Travel heeft ook nog deze 10-daagse fly & drive waarbij je in Zuid-Zweden blijft. Je vliegt naar Göteborg en reist nadat je de stad hebt bekeken per huurauto naar de Bohuslän-archipel (met onder andere Tjörn en Orust) en dan rij je dwars door Zweden, door bossen en langs meren, naar Stockholm. De reizen van Tenzing kunnen helemaal aan je wensen worden aangepast, dus vraag hier vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel aan.

Scandinavian Capitals Discovery (12 dagen)

En tijdens deze reis van Tenzing Travel doe je (onder andere per veerboot en trein) de Noord-Europese hoofdsteden Kopenhagen, Oslo, Stockholm en Helsinki aan. Ook voor deze reis kun je vrijblijvend een persoonlijk reisadvies aanvragen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.