Natuurreizen naar Zweden (inc. wandelen, fietsen, varen)

Een van de grootste pluspunten van Zweden als vakantiebestemming is de uitgestrekte natuur. Je kunt in Zweden eindeloos wandelen en fietsen, maar bijvoorbeeld ook kanovaren. Daarnaast kun je er in het wild dieren tegenkomen die wij in Nederland niet kennen, zoals rendieren en elanden.  Omdat het een heel gepuzzel kan zijn om zelf de mooiste routes en leukste outdoor-activiteiten te vinden, zijn er speciale natuurreizen naar Zweden waarbij alles voor je geregeld is. Zo hoef je alleen nog maar te genieten van al die mooie natuur.

Tip: je kunt deze natuurreizen natuurlijk ook boeken als onderdeel van een langere vakantie in Zweden. Hier vind je tips voor campings en vakantiehuisjes in Zweden.

4 dagen kanovaren in Värmland

Alsof kanovaren in Zweden nog niet mooi genoeg is, ga je tijdens deze reis van SNP ook nog eens op elandensafari en slaap je in een boomhut.

Boek bijtijds!

4 dagen kanovaren op de Klarälven

De Klarälven is een populaire rivier om op te varen. Tijdens deze vier dagen ga je vlotvaren èn kanovaren vanuit een stuga aan de Klarälven.

Alle details op de website van SNP

4 dagen wandelen, fietsen en kanovaren vanuit een herberg

Vier dagen lang wandelen, fietsen en kanovaren vanuit een knusse Zweedse herberg in Dalsland. Wie wil dat nou niet?

Meer info over deze reis bij SNP

10- of 11-daagse Fietsvakantie Kattegatleden

Ga fietsen van Malmö naar Göteborg, waarbij alles voor je geregeld wordt door Pharos Reizen. Bekijk hier prijzen en beschikbaarheid bij Pharos Reizen.

10 dagen kanovaren en wildkamperen

Dit is Zweden ten top: 10 dagen lang met je kano van de ene naar de andere mooie plek in de natuur en daar dan zelf hout sprokkelen. Voor een kopje koffie haal je zo een keteltje water uit het meer en ‘s avonds gril je een zelf gevangen vis. Wat een avontuur!   

Boek dit avontuur van SNP Reizen nu