Route

Wat is nou de beste route naar Zweden?

Je kunt op allerlei manieren naar Zweden reizen en de meningen over wat de beste route naar Zweden is verschillen. Het hangt er onder andere van af wat je bestemming precies is in Zweden, en hoe jij het liefste reist. De enige die kan bepalen wat de beste route naar Zweden is, ben jij dus.

Wat voor jou de beste route naar Zweden is, hangt in de eerste plaats af van het vervoersmiddel waarmee je reist. Ga je met de auto naar Zweden, dan kun je helemaal over de weg met de auto van Nederland naar Zweden rijden, of deels met een of meerdere van de veerboten naar Zweden.

Alle mogelijke routes naar Zweden hebben ze zo hun eigen voordelen. Vliegen naar Zweden is natuurlijk lekker snel. Rij je over de bruggen naar Zweden, dan hou je alles helemaal zelf in de hand en hoef je niet te boeken of te wachten tot de boot vertrekt. Een veerboot naar Zweden kan je lekker op weg helpen: terwijl jij uitrust, eet of slaapt op de ferry, kom je steeds dichterbij je vakantiebestemming.

Om je te helpen kiezen, vind je hier meer informatie over:

Ferry

met de veerboot naar zweden

Om naar Zweden te rijden, gebruiken wij soms de veerboot van Kiel naar Göteborg of de ferry van Puttgarden naar Rodby in Denemarken. Er zijn nog meer overtochten naar Zweden – je vindt ze hier.

Bruggen

Je hoeft natuurlijk geen boot te boeken om in Zweden te komen. Je kunt ook gewoon het hele stuk rijden, door Denemarken en over de brug naar Zweden. Hier vind je informatie over deze route naar Zweden.

Vliegen

vliegen naar Zweden

In sommige gevallen kan het handig zijn om met het vliegtuig naar Zweden te gaan en eventueel een auto te huren. Hier vind je informatie over de vliegroutes naar Zweden.

Hier vind je onze eigen ervaringen met de verschillende routes naar Zweden.