Camperreizen naar Zweden zijn populair. Dat is niet verbazingwekkend: op de rustige wegen is het relaxt rijden en er zijn veel mooie plekken waar je de camper kunt parkeren om te overnachten. Dan word je zomaar wakker aan het strand, midden in de Zweedse bossen of aan een van de vele meren in Zweden.

Uiteraard ben je, als je met de camper naar Zweden gaat, ook van harte welkom op de vele campings in Zweden. Die zijn vanwege de grote aantallen toeristen die met de camper naar Zweden komen helemaal ingesteld op campers.

Travelhome

Als je met de camper Zweden wilt verkennen, maar niet helemaal vanuit Nederland met de camper naar Zweden wilt reizen, kun je ook aan het begin van je rondreis een camper ophalen in Zweden. Na het ophalen kan je camperreis door Zweden beginnen. Je kunt in Zuid-Zweden blijven hangen, maar ook de naar het noorden steeds ongereptere en uitgestrektere natuur van Zweden in rijden. Als je een route in gedachten hebt die ook door Noorwegen en/of Finland gaat, is dat soms ook mogelijk.

Wat ook een optie is, is om de camper op te halen in Hamburg in Duitsland. Daar is ook een parkeerterrein waar je je eigen auto kunt neerzetten tot je weer terugkomt.

Bekijk de mogelijkheden bij TravelHome van ANWB en vraag hier gratis een offerte aan.

Of stel zelf je camperreis Zweden samen en boek direct online.

Op diezelfde website vind je ook nog handige tips over (voor het eerst) met de camper op vakantie gaan en over met kinderen op vakantie gaan met de camper.

Camptoo

Een andere mogelijkheid als je met de camper naar Zweden wilt, is een camper huren van particulieren. Je vindt mensen die hun camper willen verhuren makkelijk via het platform Camptoo.

Camper Express Noordkaap en Lapland (8 dagen)

Voor deze camperreis vlieg je rechtstreeks naar het noorden van Fins Lapland. Op het vliegveld krijg je uitleg over het gebruik van de camper en informatie over campings. Dan kun je op eigen houtje Noord-Scandinavië gaan ontdekken. Na een week rondreizen met de camper slaap je nog een nachtje in een bungalow in Santa Claus Village. De volgende dag vlieg je weer terug naar Rotterdam.

Hier vind je deze snelle camperreis Camper Express Noord-Noorwegen en Lapland van Voigt Travel

Camper Avontuur Lofoten en Lapland (15 dagen)

Deze camperreis omvat een rechtstreekse vlucht van Rotterdam naar Rovaniemi en twee weken toeren met de camper door Noord-Scandinavië. Na een laatste overnachting in Santa Claus Village vlieg je weer terug naar Nederland.

Je vindt deze camperreis hier op de website van Voigt Travel.

Camperreis Camper Compleet Lofoten en Lapland (22 dagen)

Vlieg rechtstreeks van Rotterdam naar Rovaniemi en haal daar de volledig uitgeruste camper op voor drie weken camperen door Noord-Scandinavië. De laatste nacht slaap je in een bungalow in Santa Claus Village.

Hier vind je deze de reis Camper Compleet Lofoten en Lapland van Voigt Travel.

Minicamper Express Noord-Noorwegen en Lapland (8 dagen)

Wil je liever niet zo’n grote camper? Haal dan na je rechtstreekse vlucht in Rovaniemi deze slimme kampeerauto op. Deze is om te bouwen tot minicamper, zodat je de flexibiliteit hebt van een auto, maar de gemakken van een camper. De auto heeft een tweepersoons koudschuimmatras, slaapzakken, een uitneembare koelkast en een keukentje met wasbak en tweepits kookstel. Met deze kampeerauto heb je alle vrijheid om je eigen route door Noord-Scandinavië uit te stippelen.

Deze camperreis Finland vind je hier op de website van Voigt Travel.

Minicamper Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland (15 dagen)

Wil je langer op pad, dan kun je ook twee weken deze kampeerauto huren. Deze reis vind je hier op de website van Voigt Travel.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.