Camperreizen naar Zweden zijn populair. Dat is niet verbazingwekkend: op de rustige wegen is het relaxt rijden en er zijn veel mooie plekken waar je de camper kunt parkeren om te overnachten. Dan word je zomaar wakker aan het strand, midden in de Zweedse bossen of aan een van de vele meren in Zweden.

Uiteraard ben je, als je met de camper naar Zweden gaat, ook van harte welkom op de vele campings in Zweden. Die zijn vanwege de grote aantallen toeristen die met de camper naar Zweden komen helemaal ingesteld op campers.

Travelhome

Als je met de camper Zweden wilt verkennen, maar niet helemaal vanuit Nederland met de camper naar Zweden wilt reizen, kun je ook aan het begin van je rondreis een camper ophalen in Zweden. Na het ophalen kan je camperreis door Zweden beginnen. Je kunt in Zuid-Zweden blijven hangen, maar ook de naar het noorden steeds ongereptere en uitgestrektere natuur van Zweden in rijden. Als je een route in gedachten hebt die ook door Noorwegen en/of Finland gaat, is dat soms ook mogelijk.

Wat ook een optie is, is om de camper op te halen in Hamburg in Duitsland. Daar is ook een parkeerterrein waar je je eigen auto kunt neerzetten tot je weer terugkomt.

Bekijk de mogelijkheden bij TravelHome van ANWB en vraag gratis een offerte aan. Op diezelfde website vind je ook nog handige tips over (voor het eerst) met de camper op vakantie gaan en over met kinderen op vakantie gaan met de camper.

Camptoo

Een andere mogelijkheid als je met de camper naar Zweden wilt, is een camper huren van particulieren. Je vindt mensen die hun camper willen verhuren makkelijk via het platform Camptoo.

Familiereis per camper door Zweden

Travelnauts heeft een speciale reis voor iedereen die met kinderen en per camper Zweden wil verkennen. Deze camperreis combineert enkele hoogtepunten van het land met campings aan een meer of de zee. Het bijzondere van de reizen van Travelnauts is dat je ze helemaal kunt aanpassen aan jouw wensen. Vraag hier een persoonlijk voorstel aan voor deze camperreis.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.