Camperreizen naar Zweden

Camperreizen naar Zweden zijn populair. Dat is niet verbazingwekkend: op de rustige wegen is het relaxt rijden en er zijn veel mooie plekken waar je de camper kunt parkeren om te overnachten. Dan word je zomaar wakker aan het strand, midden in de Zweedse bossen of aan een van de vele meren in Zweden.

Uiteraard ben je, als je met de camper naar Zweden gaat, ook van harte welkom op de vele campings in Zweden. Die zijn vanwege de grote aantallen toeristen die met de camper naar Zweden komen helemaal ingesteld op campers.

Als je met de camper Zweden wilt verkennen, maar niet helemaal vanuit Nederland met de camper naar Zweden wilt reizen, kun je ook aan het begin van je rondreis een camper ophalen in Zweden. Na het ophalen kan je camperreis door Zweden beginnen. Je kunt in Zuid-Zweden blijven hangen, maar ook de naar het noorden steeds ongereptere en uitgestrektere natuur van Zweden in rijden. Als je een route in gedachten hebt die ook door Noorwegen en/of Finland gaat, is dat soms ook mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden bij TravelHome van ANWB en vraag gratis een offerte aan. Op diezelfde website vind je ook nog handige tips over (voor het eerst) met de camper op vakantie gaan en over met kinderen op vakantie gaan met de camper.

Een andere mogelijkheid als je met de camper naar Zweden wilt, is een camper huren van particulieren. Je vindt mensen die hun camper willen verhuren makkelijk via het platform Camptoo.

Een soortgelijk platform is Goboony – zeker de moeite waard om ook even naar te kijken. Ze zijn ook op zoek naar mensen die hun eigen camper willen verhuren.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.