Doen in Zweden

Wij zijn al heel wat keren in Zweden geweest en ik vind het altijd erg lastig als iemand me vraagt: wat moet ik gaan doen in Zweden? Het hangt er namelijk helemaal van af met wie je reist, in welk jaargetijde en in welk deel van Zweden je je vakantie wilt doorbrengen – als je dat al weet.

De vraag is dus eigenlijk niet wat kun je doen, maar wat wil jij doen? Om je op weg te helpen, heb ik zo’n beetje alle uitstapjes die wij ooit in Zweden hebben gemaakt voor je verzameld op deze website. Ik heb ze verdeeld in tips voor stedentrips, activiteiten op het gebied van natuur en cultuur in Zweden en specifieke tips voor als je met de kinderen naar Zweden gaat.

En omdat ik natuurlijk nog lang niet op alle mooie plekjes in Zweden ben geweest, kun je ook altijd op de website van Visit Sweden kijken voor nog meer ideeën. Verder haal ik nog altijd veel inspiratie uit reisgidsen. Dit zijn mijn favoriete reisgidsen over Scandinavië.