Cruises worden steeds populairder – dus ook cruises naar Zweden. Zou jij een cruise overwegen? Zelf dacht ik altijd dat het niets voor me zou zijn, maar sinds mijn eerste echte cruise ben ik helemaal verkocht. Het leven aan boord tijdens een cruise is heel relaxt en je komt op de mooiste plekken zonder lang in de auto of het vliegtuig te hoeven zitten. Het eten aan boord is heerlijk en er is van alles te doen. Als je dan ook nog ziet op wat voor mooie plekken cruiseschepen aanleggen in Scandinavië… Het is een droom van me om dit ooit eens met mijn gezin te mogen meemaken.

Cruises naar Zweden leggen onder andere aan in de hoofdstad Stockholm en in Visby op Gotland. Vaak gaat de cruise niet alleen naar Zweden, maar ook naar andere Scandinavische bestemmingen, de Baltische staten of zelfs Sint Petersburg. Je vertrekt meestal uit Nederland of uit Duitsland.

Pracht en praal van de Baltische zee

Deze cruise met vertrek uit Amsterdam kun je boeken bij TUI. Je maakt dan in twee weken een fantastische reis langs Kopenhagen, Warnemünde, Tallinn, Helsinki, Stockholm, Kiel en Aarhus voordat je weer aanlegt in Amsterdam.

Met De Rotterdam over de Oostzee (14 of 5 dagen)

Holland America Line brengt je vanuit Nederland naar Kopenhagen, Rostock (Warnemünde), Tallinn, Sint-Petersburg, Helsinki, Stockholm, Kiel en Aarhus. Deze cruise kun je boeken bij de ANWB.

Met De Volendam over de Oostzee (15 dagen)

Holland America Line brengt je vanuit Nederland naar Kopenhagen, Rostock (Warnemünde), Tallinn, Sint-Petersburg, Helsinki, Stockholm, Kiel en Aarhus. Deze cruise kun je boeken bij de ANWB.

Meer lezen over cruises

Wil je meer weten over cruises? Eerder schreef ik er dit over:

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.