Op vakantie naar Zweden is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Zweden is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Zweden, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Ook vind je hier gratis downloads en andere dingen die je vast leuk vindt als je van Zweden houdt. Mis ik nog iets? Laat het me weten!

Korting bij Belvilla

Op de homepage van Belvilla staan eigenlijk altijd wel interessante kortingen en acties aangegeven. Ze hebben ook vakantiewoningen in Zweden.

Lastminutes bij Vacanceselect

Vacanceselect heeft mooie huuraccommodaties op campings in Zweden. Soms geldt er een aantrekkelijke lastminute-korting. Op deze pagina kun je kijken of er op dit moment locaties in Zweden in de aanbieding zijn.

Tot 1 maart 2002 krijg je bij Vacanceselect tot wel 50% vroegboekkorting! Bovendien kun je tot 1 maart gratis annuleren. Alle precieze voordelen vind je op deze speciale pagina voor vroegboekactie van 2022.

Gratis proefles Zweeds

Een beetje Zweeds leren is leuk en handig voor je vakantie in Zweden. Bij de NHA kun je een gratis proefles Zweeds of de studiegids aanvragen. Meer manieren – ook gratis – om Zweeds te leren vind je hier op ScandinavischLeven.nl.

Korting op overtochten van Stena Line

Stena Line heeft elk jaar bepaalde acties waardoor je voordelig met de boot naar Zweden kunt.

Boek vroeg, boek Flexi

Ten eerste geldt over het algemeen dat het voordeliger is als je bijtijds boekt. Maar ik kan me ook voorstellen dat je je liever niet wilt vastleggen. Een goede middenweg is om gebruik te maken van Flexi van StenaLine. Je betaalt dan geen wijzigingskosten als je je ticket voor de boot wilt aanpassen, en tot 24 uur voor vertrek kun je gratis annuleren.

Let op: voorwaarden kunnen veranderen. Bekijk daarom zeker even de actuele voorwaarden van Flexi.

Vind voordelige overtochten naar Zweden

Verder kun je hier heel makkelijk kijken welke goedkope overtochten naar Zweden er zijn:

stenaline kiel goteborg

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Zweden waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Traveldeal is een website die afgeprijsde reizen van verschillende reisaanbieders heel handig voor je bij elkaar zet. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus soms moet je wel snel beslissen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Zweden? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Gratis magazine van Nordic

Ken je reisorganisatie en Scandinaviëspecialist Nordic al? Op de website van Nordic kun je een digitaal magazine aanvragen met informatie over bestemmingen en verhalen van reizigers. Je vindt dit magazine van Nordic hier.

Gratis kalender met Scandinavische feestdagen

Wil je het hele jaar door een beetje in Scandinavië-sferen blijven? Download dan gratis deze jaarkalender met Scandinavische feestdagen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.