Op vakantie naar Zweden is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Zweden is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Zweden, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Ook vind je hier gratis downloads en andere dingen die je vast leuk vindt als je van Zweden houdt. Mis ik nog iets? Laat het me weten!

Tot wel 400 euro korting bij ANWB Vakantie

Ben je van plan om op autovakantie naar Zweden te gaan? Dan is het de moeite waard om nu te boeken. Van 25 april tot en met 9 mei 2023 krijg je bij het boeken van je autovakantie bij ANWB vakantie een korting die kan oplopen tot maar liefst € 400. Hier vind je deze actie.

Gratis magazine Voigt Travel

Scandinavië-expert Voigt Travel heeft een gratis magazine over zomer- én winterreizen naar het Hoge Noorden. Die magazines kun je hier gratis opvragen.

Gratis parkeren en overnachten op Schiphol bij Nordic

Ontvang bij een vlucht naar winters Lapland vanaf Amsterdam een gratis overnachting in het Corendon Village Hotel, vlak bij Schiphol en parkeer je auto gratis op de parkeerplaats van Quickparking. Hier vind je alle info over deze actie.

Zomerdeals van OAD

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Korting op deelfietsen van Donkey Bikes

Op steeds meer plekken in Zweden kun je de oranje deelfietsen van Donkey Republic tegenkomen. Die zijn enorm handig en je kunt er makkelijk van gebruikmaken door de app te downloaden – hoe het precies werkt, lees je hier. Met de kortingscode stralendschrijven15 krijg je 15% korting op de huurprijs van de fietsen.

Korting op overtochten van Stena Line

Stena Line heeft regelmatig acties waardoor je voordelig met de boot naar Zweden kunt. Over het algemeen geldt: hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger.

Als je je niet te vroeg wilt vastleggen, kun je bij het boeken kiezen voor de optie Flexi. Je betaalt dan geen wijzigingskosten als je je ticket voor de ferry wilt aanpassen, en tot 24 uur voor vertrek kun je gratis annuleren. Dit hebben wij bij onze vorige vakantie naar Zweden ook gedaan en gaf ons erg een prettig gevoel. (Let op: voorwaarden kunnen veranderen. Bekijk daarom bij het boeken zeker even de actuele voorwaarden van Flexi.)

Wat kost de overtocht naar Zweden?

Wil je weten wat een overtocht naar Zweden kost? Bekijk hier de prijzen voor:

De prijs van de ferry naar Zweden is afhankelijk van het moment waarop je reist en het vervoermiddel en gezelschap waarmee je reist. Je moet dus wel eerst wat gegevens invullen om de precieze kosten van de overtocht te zien te krijgen.

Vind voordelige overtochten naar Zweden

Om goedkope overtochten naar Zweden te vinden, kun je hier terecht:

Gratis proefles Zweeds

Een beetje Zweeds leren is leuk en handig voor je vakantie in Zweden. Bij de NHA kun je een gratis proefles Zweeds of de studiegids aanvragen. Meer manieren – ook gratis – om Zweeds te leren vind je hier op ScandinavischLeven.nl.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Zweden waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Aanbiedingen van Voigt Travel

Voigt Travel heeft prachtige reizen naar Zweden en heeft ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen waarmee je droomreis naar Zweden in één keer een stuk haalbaarder wordt. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen voor winterreizen van Voigt Travel bij elkaar.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Traveldeal is een website die afgeprijsde reizen van verschillende reisaanbieders heel handig voor je bij elkaar zet. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus soms moet je wel snel beslissen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Zweden? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Gratis magazine van Nordic

Ken je reisorganisatie en Scandinaviëspecialist Nordic al? Op de website van Nordic kun je een digitaal magazine aanvragen met informatie over bestemmingen en verhalen van reizigers. Je vindt dit magazine van Nordic hier.

Gratis kalender met Scandinavische feestdagen

Wil je het hele jaar door een beetje in Scandinavië-sferen blijven? Download dan gratis deze jaarkalender met Scandinavische feestdagen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.