Voordeel

Op vakantie naar Zweden is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Zweden is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Zweden, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

Gratis proeflessen Zweeds

Een beetje Zweeds leren is leuk en handig voor je vakantie in Zweden. Hier kun je gratis proeflessen Zweeds aanvragen:

Meer manieren – ook gratis – om Zweeds te leren vind je hier op ScandinavischLeven.nl.

Korting op overtochten van Stena Line

Stena Line heeft elk jaar bepaalde acties waardoor je voordelig met de boot naar Zweden kunt.

Boek vroeg, boek Flexi

Ten eerste geldt over het algemeen dat het voordeliger is als je bijtijds boekt. Maar ik kan me ook voorstellen dat je je liever niet wilt vastleggen. Een goede middenweg is om gebruik te maken van Flexi van StenaLine. Je betaalt dan geen wijzigingskosten als je je ticket voor de boot wilt aanpassen, en tot 24 uur voor vertrek kun je gratis annuleren.

Let op: voorwaarden kunnen veranderen. Bekijk daarom zeker even de actuele voorwaarden van Flexi.

Vind voordelige overtochten naar Zweden

Verder kun je hier heel makkelijk kijken welke goedkope overtochten naar Zweden er zijn:

stenaline kiel goteborg

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card (+ gratis campingkookboek)

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. En ik zag dat je nu ook een gratis campingkookboek kunt downloaden bij ACSI!

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis magazine Reis Mee

Voor vakantie-inspiratie kun je bij Pharos Reizen gratis het magazine Reis Mee Familiereizen aanvragen. Hierin staan niet alleen de mooiste vakantiebestemmingen, maar ook fotografietips om je vakantiemomenten vast te leggen en handige tips en checklists van ANWB-experts.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Zweden? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Zweden waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Lastinutes van Novasol

Mocht je op korte termijn een huisje willen huren bij Novasol, kijk dan eerst even op hun lastminute-pagina.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.