Zweeds leren

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Wil je Zweeds leren? Groot gelijk! Het is natuurlijk hartstikke handig als je tijdens je volgende vakantie naar Zweden een beetje Zweeds kunt lezen, verstaan en spreken. Maar als je dat wilt, is het wel slim om een beetje op tijd te beginnen. 

Ook als je van plan bent om te gaan emigreren naar Zweden, is Zweedse leren een van de eerste dingen waarmee je moet beginnen. Een van de dingen die mensen met ervaring steeds weer benadrukken, is namelijk het belang van Zweeds leren voor een succesvolle emigratie naar Zweden.

Hoe je dat dan het beste doet? Bijvoorbeeld met een thuiscursus Zweeds, bij Buro Zweeds Leren of met een gratis app.  Andere mensen zeggen dat ze vooral Zweeds leren door naar de Zweedse radio te luisteren of Zweedse televisie te kijken. 

In deze blogpost zet ik allerlei mogelijkheden om Zweeds te leren voor je op een rij. Je kunt meteen aan de slag, bijvoorbeeld door een gratis app te installeren of een gratis proefles te downloaden. En voor je het weet, bestel je jouw fika gewoon in het Zweeds.