Stedentrip Göteborg

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Göteborg is de stad waar veel mensen aankomen met de boot uit Kiel. De ideale gelegenheid voor een stedentripje dus! Göteborg is een van de grootste steden van Zweden en net als een stedentrip Stockholm is ook een stedentrip Göteborg goed te combineren met een uitstapje naar de eilanden die voor de kust van Göteborg liggen. Verder heeft Göteborg veel musea en een groot pretpark midden in de stad: Liseberg.

In deze blogpost kun je iets lezen over onze stadswandeling door Göteborg, die helaas een beetje in het water viel. Wel aten we er de grootste kaneelbroodjes ter wereld en bracht ik er een interessant bezoekje aan de Volvo-fabriek.

Heb je een vlucht en hotel nodig voor je stedentrip Göteborg? Zelf gebruik ik voor mijn stedentrips het liefst Expedia. Daar kun je makkelijk prijzen vergelijken en alles in één keer boeken. Bovendien heb je alle informatie over je boeking altijd bij de hand met de handige app.

Wil je leuke activiteiten ondernemen als je in Göteborg bent? Om te voorkomen dat je ter plekke tijd verliest met dat regelen, kun je sommige activiteiten van tevoren online regelen. Bijvoorbeeld: