Selfie-museum en selfie-kamer in Radisson Blu Scandinavia Hotel in Göteborg

Sinds 10 juli 2021 kun je in het Radisson Blu Scandinavia Hotel in Göteborg de leukste foto’s maken. Daarvoor is een fotogenieke pop-up kamer ingericht in samenwerking met Milajki Style FactOH!ry. Het kleurrijke interieur laat je even ontsnappen aan alles wat alledaags is: je waant je in een magische droomwereld.

Over het hotel in Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel is sinds 1986 gevestigd aan Drottningtorget in Göteborg. Het hotel heeft 355 kamers, waarvan 38 suites. De beroemde Royal Suite is zelfs 160 vierkante meter groot en trekt regelmatig beroemdheden aan. Maar ook de standaardkamers mogen er zijn: ze behoren tot de grootste hotelkamers in Göteborg. Als gast kun je hier gebruikmaken van Hagabadet Spa & Yoga Studio en de eigen restaurants, bars, winkels en parkeergarage van het hotel.

Selfie-museum Göteborg

De Milajki Style FactOH!ry ging een jaar geleden open in Göteborg. Op dit moment kun je aan Korsgatan 14 een bezoekje brengen aan een installatie die speciaal is gemaakt om leuke fotos’s te maken. Je zou het een selfie-museum kunnen noemen, met kleurrijke achtergronden, verkleedkleren en decorstukken. De resulterende foto’s zullen vast goed scoren op Instagram, TikTok, Snapchat of Facebook.

selfie-museum Göteborg
Foto via Radisson Blu Scandinavia Hotel Göteborg

Samen nog leuker

De samenwerking tussen het hotel en het selfie-museum maakt het bezoekers van Göteborg nog makkelijker om thuis te komen met onvergetelijke vakantiefoto’s. The pop-up hotelkamer biedt plaats aan maximaal vier personen en is beschikbaar via een arrangement waarmee je ook toegang hebt tot het selfie-museum van Milajki op maar een paar honderd meter van het hotel. Het beroemde ontbijtbuffet van Radisson Blu Scandinavia Hotel is inbegrepen bij je verblijf.

Stay tuned, want het zou zomaar kunnen dat er de komende tijd meer van die pop-up hotelkamers komen in Radisson Blu Hotels in Stockholm en Kopenhagen.

Boeken in Göteborg kan hier

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.