Korting op vakanties naar Zweden

Written by Sandra van Bijsterveld

Op vakantie naar Zweden is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Zweden is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Zweden, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

Korting op overtochten van Stena Line

Stena Line heeft elk jaar bepaalde acties waardoor je voordelig met de boot naar Zweden kunt.

Boek vroeg, boek Flexi

Ten eerste geldt over het algemeen dat het voordeliger is als je bijtijds boekt. Maar ik kan me ook voorstellen dat je je liever niet wilt vastleggen. Een goede middenweg is om gebruik te maken van Flexi van StenaLine. Je betaalt dan geen wijzigingskosten als je je ticket voor de boot wilt aanpassen, en tot 24 uur voor vertrek kun je gratis annuleren.

Let op: voorwaarden kunnen veranderen. Bekijk daarom zeker even de actuele voorwaarden van Flexi.

Vind voordelige overtochten naar Zweden

Verder kun je hier heel makkelijk kijken welke goedkope overtochten naar Zweden er zijn:

stenaline kiel goteborg

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.