Lovsjobadens camping bij Jonkoping

Lovsjöbadens Camping bij Jönköping: Zweedse camping aan een meer

Een van de mooiste campings waar we tijdens ons rondje Zuid-Zweden verbleven was Lovsjöbadens Camping bij Jönköping. Het was prachtig, warm zomerweer, zo warm zelfs dat we de luifel besloten op te zetten, puur en alleen om wat schaduw te hebben. Gelukkig lag de camping bij Jönköping die we voor de heetste dagen van deze zomervakantie op het oog hadden aan een meer. En dus konden we heerlijk afkoelen door te zwemmen en suppen.

Aan het meer of hogerop

Lovsjöbadens camping is een camping met plekken op verschillende niveaus: boven, waar ook de receptie en het sanitair staan, of beneden bij het water. Wij kozen voor een plek ‘boven’. Bij het meer, staan ook enkele stuga’s.

De wasgelegenheid is trouwens toegankelijk met een ponskaart.

Ga je op vakantie in deze regio en zoek je meer leuke bezienswaardigheden? Dan is dit Stralend Zweden Magazine over Småland & Öland misschien interessant voor je.

Lovsjobadens camping bij Jonkoping

Er is geen groot strand bij de camping, maar er zijn een paar plekjes waar je makkelijk het water in kunt. We bliezen dus bij de caravan onze SUP-plank op en liepen dan naar het water om te suppen en te zwemmen.

Lovsjobadens camping bij Jonkoping

Daarna liepen we dan terug naar onze caravan om in de zon op te drogen en lekker te lezen of een spelletje te doen. Het was zo relaxt en zulk mooi weer, dat het me deed denken aan mijn vakanties in Zuid-Frankrijk vroeger. Ja, ik heb echt hele fijne herinneringen aan deze camping.

Uitstapjes vanaf deze camping bij Jönköping

Verder maakten we vanaf deze camping bij Jönköping de volgende uitstapjes:

Een leuke camping dus op een leuke plek. Ik zou deze camping zeker aanraden voor je vakantie naar Zweden!

Ben je nog op zoek naar een mooie (rond)reis Zweden? Dan vind je hier een overzicht van het reisaanbod van verschillende reisorganisaties.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Zweden deel ik mijn persoonlijke ervaringen en tips voor een vakantie in Zweden met je. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Denemarken, Noorwegen en Finland, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *